• Marjoke Krom

Intensieve cursus Portugees 24-29 juni 2018


Wilt u een begin maken met het leren van de mooie Portugese taal? Of spreekt u al een beetje Portugees, maar wilt U graag meer? Dan is onze intensieve 5-daagse cursus iets voor u!

U krijgt 5 uur per dag les, van 9 tot 2 uur, onderbroken door een koffiepauze van 20 minuten. In de lessen komen alle aspecten van de taal aan bod: luisteren, lezen, grammatica, etc. Het accent ligt op het direct in de praktijk kunnen toepassen van wat u leert.

De cursus wordt op beginners- of intermediair niveau gegeven, bij een minimum van 6 deelnemers. Het cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

U verblijft tijdens de cursus op de mooi gelegen Quinta do Eco, op basis van logies met ontbijt en koffie of thee tijdens de pauze.

's Middags bent u vrij zodat u gelegenheid hebt om uitstapjes te maken in de prachtige streek van centraal Portugal.

Data: 24-29 juni 2018. Kosten: € 450,- all-in.

Heeft u belangstelling om deel te nemen?

Stuur dan een email naar tools4taal@gmail.com of vul het het formulier op de website in, en geef kort wat informatie over uw taalniveau Portugees en waarom u geïnteresseerd bent in de cursus (privé of zakelijk).

U krijgt dan uitgebreide informatie toegestuurd en kunt desgewenst een afspraak maken om via Skype, Facetime of Whatsapp om uw vragen te beantwoorden en verder te praten over uw wensen.


55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bedankt! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.