• Marjoke Krom

Como esta?


Wilt u snel en op een aangename manier een begin maken met het leren van de mooie Portugese taal? Dan is deze intensieve cursus iets voor u!

5-daagse Portugese taalcursus voor beginners en mensen met een beetje kennis van de taal.

U verblijft tegen een zeer gereduceerd tarief in heel comfortabele accommodatie in de prachtig gelegen Quinta do Cano (http://quintadocano.com), gelegen aan het Aqueduto de Prata, op 5 km van Évora, de hoofdstad van de Alentejo en Unesco Wereld Erfgoed.

Bij uw verblijf zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.

Elke dag begint met 4 uur les waarin alle facetten van de taal aan de orde komen: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Het accent ligt op het aanleren en direct toepassen van eenvoudig Portugees waarmee u zich verstaanbaar kunt maken in het dagelijks leven.

U begint Portugees te oefenen vanaf het moment dat u aankomt en tijdens uw hele verblijf wordt zoveel mogelijk Portugees gesproken. Wel wordt waar nodig uitleg gegeven in het Nederlands. Op deze wijze leert u vanaf het begin de Portugese taal actief te gebruiken.

Aan het eind van de cursus bent u in staat om eenvoudige gesprekjes te voeren en kunt u het Portugees in de meest voorkomende dagelijkse interacties gebruiken. U leert onder meer uzelf en anderen voor te stellen en vragen over eenvoudige onderwerpen te stellen en te beantwoorden.

Na de lunch, die gezamenlijk wordt gebruikt, kunt u onder leiding van een 2-talige gids, deelnemen aan een gevarieerd cultureel programma dat u kennis laat maken met verschillende facetten van de Portugese cultuur. Ook hier is het Portugees zoveel mogelijk de voertaal.

Het middagprogramma is facultatief, maar wij raden deelname sterk aan om uw ervaring te verrijken en uw onderdompeling in de Portugese taal en cultuur compleet te maken.

De inhoud van het middagprogramma is onder voorbehoud van bevestiging, het biedt onder meer de mogelijkheid om onder leiding van een ervaren gids rond te wandelen door de historische binnenstad van Évora; ook kunt u een begeleide wandeltocht maken door het prachtige Alentejaanse landschap, langs het Aqueduto de Prata; een bezoek brengen aan het Museu Municipal en het Museum voor Moderne Kunst; of een bezoek brengen aan een ambachtelijke kaasmakerij.

Voorafgaand aan het diner, is de lerares aanwezig om eventuele vragen over de behandelde stof te bespreken.

Na het diner kunt u desgewenst deelnemen aan een gevarieerd programma van ca. 1 uur rondom de Portugese taal.

Voorkennis van het Portugees is niet vereist voor deelname aan de cursus.

Wanneer?

4 – 9 november 2018

Waar?

Quinta do Cano, Évora http://quintadocano.com

Meer info?

Neem contact op via het formulier op de website of stuur een email naar tools4taal@gmail.com


42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bedankt! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.