• Marjoke Krom

Como Está? Portugees Basis - 3 t/m 8 maart 2019


Zoekt u nog een goed voornemen voor 2019? Wilt u op een leuke en snelle manier een start maken in de prachtige Portugese taal? Schrijf u dan in voor de intensieve 5-daagse cursus Portugees Basis A,

van 3 - 8 maart 2019.

U verblijft tegen een zeer gereduceerd tarief in heel comfortabele accommodatie in de prachtig gelegen Quinta do Cano (http://quintadocano.com), gelegen aan het Aqueduto de Prata, op 5 km van Évora, de hoofdstad van de Alentejo en Unesco Wereld Erfgoed.

Bij uw verblijf zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.

Elke dag begint met 4 uur les, waarin het accent ligt op het aanleren en direct toepassen van eenvoudig Portugees waarmee u zich verstaanbaar kunt maken in het dagelijks leven.Voorafgaand aan het diner wordt er 's middags, onder begeleiding van de docente, 1,5 uur gewerkt aan praktische opdrachten over de behandelde stof.

U begint Portugees te oefenen vanaf het moment dat u aankomt en tijdens uw hele verblijf wordt zoveel mogelijk Portugees gesproken. Wel wordt uitleg gegeven in het Nederlands. Op deze wijze leert u vanaf het begin de Portugese taal actief te gebruiken.

Aan het eind van de cursus bent u in staat om eenvoudige gesprekjes te voeren en kunt u het Portugees in veel voorkomende dagelijkse interacties gebruiken. U leert onder meer uzelf en anderen voor te stellen en vragen over eenvoudige onderwerpen te stellen en te beantwoorden.

Kosten 625 euro per persoon, inclusief lesmateriaal en logies op basis van volpension. Kosten voor deelname aan het middagprogramma bedragen, afhankelijk van het programma, ca. 50 euro p.p.

Interesse? Vraag meer informatie en een inschrijfformulier via de site of stuur een email naar tools4taal@gmail.com


69 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bedankt! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.