• Marjoke Krom

Vamos Continuar? 1 - 6 maart 2020

5-daagse Portugese taalcursus inclusief logies op basis van volpension. Een cursus voor (licht)gevorderden in de Portugese taal. Niveau eind A1 – begin A2


Wilt u snel en op een aangename manier vordering maken in het spreken en verstaan van de mooie Portugese taal? Dan is deze intensieve cursus iets voor u!


U verblijft tegen een zeer gereduceerd tarief in heel comfortabele accommodatie in de prachtig gelegen Quinta do Cano (hhttp://quintadocano.com), gelegen aan het Aqueduto de Prata, op 5 km van Évora, de hoofdstad van de Alentejo en Unesco Wereld Erfgoed.

Bij uw verblijf zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.


Elke dag begint met 4 uur les waarin vooral het luisteren naar en spreken van de taal aan de orde komen, waar nodig ondersteund door uitleg van de grammatica. U oefent in het correct (leren) gebruiken en direct toepassen van het Portugees op (licht)gevorderd niveau, door middel van een variëteit aan praktijkopdrachten en rollenspellen, zodat u leert om zich goed uit te drukken in het dagelijkse en professionele leven.

Na de lunch neemt u deel aan een gevarieerd programma van activiteiten, waarbij het actief gebruik van het Portugees in uiteenlopende situaties voorop staat. Aan het einde van de middag is er een rustmoment dat u desgewenst kunt gebruiken voor zelfstudie. Na het diner wordt de middagactiviteit besproken en bestaat de mogelijkheid om bepaalde aspecten verder uit te diepen.


U begint Portugees te spreken vanaf het moment dat u aankomt en het Portugees is de voertaal tijdens uw hele verblijf. Wel wordt waar nodig uitleg gegeven in het Nederlands. Op deze wijze gebruikt u vanaf het begin de Portugese taal actief.


Aan het eind van de cursus bent u in staat om een gesprek te voeren over uiteenlopende onderwerpen en kunt u het Portugees in de meest voorkomende dagelijkse interacties gebruiken om informatie te geven en te vragen over gebeurtenissen in het heden, verleden en toekomst.


Kosten: € 675,-


Kennis van het Portugees op eind niveau A1 is vereist voor deelname aan de cursus.

Twijfelt u over het niveau van uw Portugees of wilt u meer weten? Neem dan even contact op met Marjoke Krom, via tools4taal@gmail.com.

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bedankt! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.